Studio Stars
DELOVNI ČAS

PON - PET: 8.00 - 20.00
SOBOTA: 8.00 - 14.00

Glonarjeva 4, Ljubljana
051 771 561 ali 05 906 09 01

info@studiostars.si

Podaljševanje las

samolepilni-trakovi1

Podaljševanje las s samolepilnimi trkovi je hitro in predvsem enostavno (končano v 30 min). Lasje so pritrjeni na posebne 4cm dolge trakove, katere se vsake 2-3 mesece prestavlja nazaj do lasišča, tako da ste vedno urejene, saj nimate problema z odpadlimi lasmi in vozlanjem.

Dolgi lasje so želja vsake ženske. Želja pa lahko v trenutku postane resničnost. Z samolepilnimi trakovi lahko zelo hitro, enostavno in neopazno uresničite svoje sanje.

Trakovi so pritrjeni na vaše lase z ultra tankimi trakovi širine 4 cm, ki poskrbijo za neviden prehod, prilagodijo se obliki glave, so udobni in izgledajo povsem naravno.

Zelo priporočljivo za vse, ki imajo tanke, problematične lase. Pridobimo lahko tudi zgolj samo volumen, saj so spoji popolnoma nevidni.

Sam postopek podaljševanja je hiter in enostaven saj traja cca. 30 min. Zaradi obnove, ki je potrebna vsake 3 mesece, na trakovih ni odpadlih las in ne prihaja do zapletanja ter vozlanja. Lasje so visoke kvalitete, zato so z redno in pravilno nego lahko uporabni tudi leto dni ali več. Na voljo v vseh barvnih odtenkih, ki so tudi na zalogi.

Hair Couture je ekskluzivna ameriška blagovna znamka, ki svojim strankam nudi najboljše 100% naravne »Remy« lase. Strankam zagotavlja, da so vsi njihovi lasni izdelki narejeni iz naravnih »Remy« las, zaščitenih s premazom, ki zagotavlja obstojnost njihove teksture in videza.

»Remy« lasje so najvišji možni razred naravnih človeških las na svetovnem trgu. Njihova posebnost so nepoškodovane lasne kutikule, kar zmanjšuje možnost vozlanja las, zaradi nizke poroznosti med kutikulami pa so lasje bolj odporni na zunanje vplive. Lasne podaljške Hair Couture je možno barvati, beliti in oblikovati s toplotnimi pripomočki.

NA VRH! Vse pravice pridržane studiostars.si 2012 | Izvedba Vilion
PRIDRUŽI SE NAM:
FACEBOOK