Studio Stars
DELOVNI ČAS

PON - PET: 8.00 - 20.00
SOBOTA: 8.00 - 14.00

Glonarjeva 4, Ljubljana
051 771 561 ali 05 906 09 01

info@studiostars.si

MASAŽNI UMIVALNIKI TEKNOWASH

Posebnost salona so masažni umivalniki z barvno terapijo –  kromaterapijo, ki vas popeljejo v svet  barv, sprostitve in uživanja. »Nenavadni« obroč nad glavo je barvna terapija, v katerem se izmenjujejo različne barve. Barve vplivajo na naše počutje preko oči. Telo preko svojih receptorjev spreminja svetlobo v električne  impuze, ki potujejo v možgane. Impulzi vplivajo na naše življensko pomembne funkcije, ob enem aktivirajo celice imunskega sistema. Terapija z barvami tako pomaga telesu da se brani.

MODRA BARVA deluje sprostitveno, sproža razmišljanje, meditacijo in resnobnost. Pomaga v primerih živčnih neravnovesij, insomnije, utrujenosti in stanj anksioznosti.

RUMENA BARVA je simbol sonca. Vzpodbujala naj bi pozitiven odnos do življenja in splošnega počutja. Krepi živce, odganja negativne misli ter melanholičnost.

ZELENA BARVA je barva narave. Zelana svetloba ob enem pomirja, povečuje samozavest, navdihuje, poživi oči in krepi pozitivno razpoloženje. S to barvo dosežemo harmonijo telesa. Pozitivno vpliva na obolenje bronhijev, astmo, kašelj, vnetje sklepov in otekline.

RDEČO povezujemo z ognjem in krvjo. Je barva aktivnosti, vitalnosti in vročine. Prispeva k splošnemu izboljšanju počutja.

Poleg 4 glavnih barv se odločate med hladnimi in toplimi toni barv, ki prinašajo še druge koristi.

NA VRH! Vse pravice pridržane studiostars.si 2012 | Izvedba Vilion
PRIDRUŽI SE NAM:
FACEBOOK