Studio Stars
DELOVNI ČAS

PON - PET: 8.00 - 20.00
SOBOTA: 8.00 - 14.00

Glonarjeva 4, Ljubljana
051 771 561 ali 05 906 09 01

info@studiostars.si

NARAVNI BRAZILSKI KERATIN

Lepi, zdravi in sijoči lasje so želja vsake ženske. Večina od nas se spopada z vsaj eno težavo, kot so poškodovani lasje, suhi, skrepani, tanki, pokanje in cepljenje konic, nevoljni lasje, lasje brez sijaja…

Brazilski keratin je prva najhitrejša in najefektivnejša nega za poškodovane lase. Uporabljamo povsem naravni keratin, kateri ne vsebuje formaldehida, kemikalij, kislin, amoniaka in glikolata. Postopek opravljamo z golimi rokami brez uporabe rokavic in maske. Najpomembnejše je, da keratin ne smrdi, je povsem brez vonja.

Keratin je protein, ki vsebuje 12 aminokislin, ki so sestavni del las. Glavna sestavina lasu sta tako 90%  keratin, 10% je vode. Ker so lasje izpostavljeni številnim različnim vplivom kot so barvanje, razbarvanje, prameni, fenanje, likanje, kodranje, uporaba agresivnih šamponov, sonce, morje… naši lasje izgubljajo keratin in vodo. Z izgubo keratina lasje postanejo suhi, se lomijo in cepijo, ter izgubijo sijaj. S tem postopkom v lase z posebnim ultrasonikom vnašamo keratin in vodo, ki sta glavni sestavini lasu. Tako se lasem povrne naravni izgled. Z že samo enim postopkom lahko pridemo do lepih, zdravih, sijočih, voljnih las.

Brazilski keratin že nekaj let uporabljajo številne svetovne zvezdnice saj deluje tudi preventivno in lase zaščitimo pred negativnimi zunanjimi vplivi. Zelo priporočljivo je opraviti postopek po poletju.

Po negi z brazilskim keratinom ne potrebujete nikakršnih mask, ampul, ali drugih sredstev za zaščito, saj ima nega z brazilskim keratinom namen, da se lasem vrne vse, kar  jim primanjkuje. Cilj je, da postanejo ponovno zdravi in negovani.

Sam postopek traja 2-3 ure. Z že samo enim postopkom dobite lase o katerih ste sanjale že kar nekaj časa. Postopek je priporočljivo ponoviti na 4 mesece, ni pa pogoj. Potrebno je le uporabljati šampon brez sulfatov.

 

PREJ IN POTEM

NA VRH! Vse pravice pridržane studiostars.si 2012 | Izvedba Vilion
PRIDRUŽI SE NAM:
FACEBOOK